Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Zovoo Dragbar B6500

Zovoo Dragbar B6500
Home / Izdelki / 6000-12000 Puffs / Zovoo Dragbar B6500

S svojimi impresivnimi 6500 potegi je Zovoo Dragbar B6500 vaš vstopnica v podaljšano doživetje kajenja elektronskih cigaret, kakršnega še niste izkusili. Pozabite na nenehno polnjenje ali zamenjavo vaše elektronske cigarete - naša vrhunska, z vrati Tip-C ponovno polnljiva baterija zagotavlja, da ste vedno pripravljeni, vi pa se lahko osredotočite na tisto, kar res šteje: uživanje v vašem kajenju do polnega okusa!

V svetu enkratnih e-cigaret izstopa Zovoo Dragbar B6500. Zasnovan je za enostavnost in zmogljivost, kar ga naredi idealnega spremljevalca za vse ljubitelje kajenja elektronskih cigaret med premikanjem. Z elegantnim in kompaktnim dizajnom ta mojstrovina e-cigaret popolnoma ustreza v vašem žepu, torbici ali nahrbtniku, kar vam zagotavlja, da se lahko prepustite svojim željam kadarkoli in kjerkoli.

Kar zadeva raznolikost okusov, smo vam zagotovili vse, kar potrebujete! Naša obsežna paleta omamnih tekočin za e-cigarete bo razvajala vaše brbončice. Od klasičnega Virginia tobaka in osvežilnega okusa Clear do sadnih, sladkih in osvežujočih okusov jagode ter lubenice z noto ledu. Zagotovo boste našli nekaj, kar bo ustrezalo vašemu okusu. Poleg tega je MyPodsEurope vaša ena destinacija za raziskovanje in naročanje vašega najljubšega Zovoo Dragbar B6500, kar bo vaše nakupovalno doživetje naredilo brezskrbno in enostavno.

Filter
zovoo-dragbar-b6500-kiwi-pitaya-berry.png

Zovoo Dragbar B6500 - Kiwi Pitaya Berry

19,90 €
Na zalogi
zovoo-dragbar-b6500-whipped-pineapple.png

Zovoo Dragbar B6500 - Whipped Pineapple

19,90 €
Na zalogi
zovoo-dragbar-b6500-lime-passion-fruit.png

Zovoo Dragbar B6500 - Lime Passion Fruit

19,90 €
Na zalogi

Predstavljamo Zovoo Dragbar B6500, mojstrovino Vape, ki je ekskluzivno na voljo na MyPods. Našim strankam ponujamo 20 vrst mamljivih okusov, ki zagotavljajo neprimerljivo izkušnjo, ki bo osvojila tudi vas.

Težili smo k udobju, zato ima Dragbar B6500 kremasto TPU konico, ki ob vsaki uporabi obljublja zadovoljivo mehak občutek. Poslovite se od kompleksnosti in pozdravite čudovito izkušnjo Vape.  

Izkusite naslednjo stopnjo Vape z Mesh Coil 2.0 zahvaljujoč tehnologiji Voopoo, ki vam zagotavlja prijeten in dosleden vpih z bogatim okusom. Odpornost 1,0Ω in moč nikotina 50 mg/ml sta v popolnem ravnovesju, kar zagotavlja prijeten občutek.

Z vgrajeno baterijo 500 mAh vam ni treba skrbeti, da bi ji zmanjkalo časa. Vaš priključek Type-C omogoča hitro in priročno polnjenje za nemoteno uporabo. 

Smo radodarni, zato smo izdelku dodali prostornino 13 ml, saj je Dragbar B6500 ustvarjen za vztrajno uporabo. Uživate lahko do 6500 požirkov brez ponovnega polnjenja, tako da boste našli družbo, ki bo resnično zdržala težke. 

Zovoo Dragbar B6500 ni samo Vape, je življenjska izkušnja. Odkrijte široko paleto vabljivih okusov, uživajte v udobnem, kremastem žganju in bogatem strelivu z Mesh Coil 2.0. Razvijte svojo vape kulturo in se podajte na avanturo s to izjemno napravo, ki vam jo ponuja MyPods.

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne