Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Zovoo Dragbar B5000 Elektronske cigarete

Zovoo Dragbar B5000 Elektronske cigarete
Home / Izdelki / 3000-5000 Puffs / Zovoo Dragbar B5000 Elektronske cigarete

Svet vapinga postaja vse bolj priljubljen in nova generacija naprav je pravi odraz tega nenehnega razvoja. Zovoo Dragbar B5000, nova naprava za vape, je idealna za tiste, ki iščejo kakovostno izkušnjo. Mi, navdušenci nad vape kulturo, bi vam radi predstavili to novo vrhunsko napravo.

Njena tehnologija nove generacije uporabnikom omogoča, da v celoti uživajo v okusu svojih najljubših tekočin. Naprava se ponaša z izjemnim okusom in proizvodnjo pare, ki bosta zadovoljila vse vaše potrebe.

Nova generacija naprave za vaping je impresivna tudi po svoji zasnovi. Zovoo Dragbar B5000 ima čist in eleganten videz. Zaradi kompaktne velikosti jo lahko enostavno nosite v žepu, tako da lahko uživate v vapiranju kjerkoli in kadarkoli. Naprava B5000 ima tudi posebno izdajo, imenovano B5000 Cosmic Edition, ki vam bo omogočila še bolj ekstremne kombinacije okusov.

Filter

Izdelka nisem našel!

Neomejene izkušnje, nič motenj 

Poslovite se od težav z nalaganjem. Dragbar B5000 se ponaša z impresivno prostornino 13 ml, kar zagotavlja, da lahko uživate v vsaki zadnji kapljici vašega PUFF. Udobje se sreča z užitko. 

Sprostite moč Mesh Coila

Razvajajte se z visokotehnološko tehnologijo Mesh Coil. Potopite se v harmonično mešanico okusov, popolnoma ujetih v vsakem vpihu, in ustvarite izkušnjo vapinga, ki ji ni para.

Zasnovano točno za Vaš užitek

Z merami 79,6 x 44 x 22,6 mm se Dragbar B5000 popolnoma prilega vaši roki in žepu. Njegova elegantna in ergonomska oblika zagotavlja, da je vsak PUFF potovanje v srce raja.

Neprekosljiva zmogljivost

Potopite se v harmonijo popolnega upora, ki sega od 1,1 do 1,3 Ω in zagotavlja smiselno lahke in zadovoljive vpihe, ki zajamejo bistvo E-cigarete B5000.

Izboljšanje Vaše izkušnje z nikotinom

Z jakostjo nikotina 50 mg/ml Dragbar B5000 ponuja drzen in poživljajoč odmerek nikotina, ki vas bo zadovoljil z vsakim PUFFOM. 

Z ojačano polnilno baterijo

Dragbar B5000, ki ga napaja 500 mAh polnilna baterija, zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na raziskovanje raja z vsakim vapeom. Ne zamudite te priložnosti, čaka Vas nič drugega kot užitek brez primere!

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne