Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

ZOVOO DRAGBAR B5000 - Cosmic Edition

ZOVOO DRAGBAR B5000 - Cosmic Edition
Home / Izdelki / 3000-5000 Puffs / ZOVOO DRAGBAR B5000 - Cosmic Edition
Filter
zovoo-dragbar-b5000-cosmic-ed-strawberry-banana-5pcs.png

Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Ed. - Strawberry Banana - 5pcs

74,50 €
Na zalogi

V dinamičnem svetu trga elektronskih cigaret je Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Edition vape izdelek, ki uteleša prefinjenost in najbolj edinstvene kombinacije okusov.

Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Edition je elektronska cigareta, ki ponuja popolno kombinacijo najnovejše tehnologije in edinstvenega dizajna.Ena izmed najbolj izjemnih lastnosti vape Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Edition je okus, ki ga ponuja. Ne glede na to, ali imate raje vanilijeve, sadne ali sladke sladice, vam bo ta vape pomagal najti kombinacijo, ki vam najbolj ustreza.

Sprostite moč Mesh Coila

Naj vaši čuti zasijejo z visokotehnološko tehnologijo Mesh Coil. Z vsakim vdihom se potopite v lažje, bogatejše in intenzivnejše okuse, ki resnično povzdignejo vašo vape izkušnjo v vesolje.

Zasnovano točno za Vaš užitek

Elegantna in kompaktna oblika 79,6 x 44 x 22,6 mm Dragbar B5000 Cosmic Edition se popolnoma prilega vaši roki in žepu. Njegova ergonomska oblika zagotavlja maksimalno udobje med daljšimi obdobji uparjanja. 

Neprekosljiva zmogljivost

Popolna harmonija uporov, ki segajo od 1,1 do 1,3 Ω, kar zagotavlja bogate in zadovoljive požirke, ki zajamejo bistvo vsake note okusa. Sprostite polni potencial svoje izkušnje z vejpanjem.

Izboljšanje Vaše izkušnje z nikotinom

Z jakostjo nikotina 50 mg/ml ponuja Dragbar B5000 Cosmic Edition drzno in zadovoljivo vsebnost nikotina. 

Z ojačano polnilno baterijo

Dragbar B5000 Cosmic Edition, ki ga napaja robustna 500 mAh polnilna baterija, zagotavlja, da je vedno pripravljen za uporabo. Brez skrbi – čaka Vas le kozmično veselje do vapinga.

Doživite Cosmic Edition še danes

Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje vape vesolja z MyPods, od enega okusnega PUFF-a do drugega!

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne