Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

100 % izvirni izdelki

Home / 100 % izvirni izdelki

100 % izvirni izdelki

Pazite na ponaredke!

Izdelki na MyPods so med vodilnimi blagovnimi znamkami vape za enkratno uporabo na trgu, zato ni čudno, da si jih mnogi poskušajo prisvojiti in prodajajo ponarejene izdelke.

Kakovostni, zelo priljubljeni in iskani izdelki vodilnih proizvajalcev so žal pogosto žrtve ponarejanja. Brezvestni proizvajalci in trgovci na drobno poskušajo preplaviti trg z nepreverjenimi ponaredki.

Ponarejene naprave, včasih s puščajočimi rezervoarji, okvarjenimi baterijami in nepreverjeno vsebnostjo e-tekočine, predstavljajo tveganje za kupce in potrošnike, ki ga ne priporočamo nikomur.

Zato smo zavezani ne le kakovosti, temveč tudi pristnosti, zato boste v naši ponudbi našli le 100-odstotno pristne izdelke.

Recite ne poceni, ponarejenemu in nevarnemu, ne tvegajte svojega zdravja zaradi nekaj neodgovornih trgovcev!
Tudi vi lahko preprosto preverite pristnost naših izdelkov!

Črtna koda

Znak, da imate v rokah ponarejeno napravo, je lahko črtna koda na škatli.

Pri naših izdelkih je to razmeroma preprosto, saj imajo na strani škatle, poleg holografske nalepke, eno črtno kodo EAN.

Koda QR za preverjanje

Poiščite nalepko s kodo QR, nato pojdite na proizvajalčevo stran za preverjanje in vnesite kodo pod kodo QR ali jo preprosto poskenirajte, da se samodejno preveri.

Če je na vneseni kodi QR vidna rdeča nalepka "OPOZORILO" ali je bila večkrat preverjena, je izdelek ponarejen in nevaren. Njegova uporaba nikakor ni priporočljiva!

Ti izdelki niso škodljivi le za proizvajalca, ampak so nepreverjene in nekakovostne naprave za vape tudi zelo nevarne za zdravje potrošnikov!
Za našo ekipo je najpomembnejše, da prodajamo samo izvirne in vrhunske izdelke!

Vprašanje ponarejenega blaga jemljemo zelo resno, naš cilj pa je zagotoviti, da bodo vsi potrošniki seznanjeni z dejstvi in nevarnostmi, da se bodo lahko najbolje odločili.

V podjetju MyPods Europe si prizadevamo, da bi EU postala nekadilska, pri vsem, kar počnemo, pa ste v središču našega zanimanja vi, naše stranke.

 

 

 

 

Želimo, da bi bila izkušnja z vapejem za vse čim bolj varna in prijetna, zato prodajamo samo originalne, vrhunske izdelke, kupljene neposredno od proizvajalcev in pooblaščenih distributerjev.

Bodite odgovorni in kupujte le pri zaupanja vrednih virih. Zaščitite se pred nizkokakovostnimi in nevarnimi izdelki ponarejevalcev! #onlyoriginals

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne