Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Pravilnik o zasebnosti

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

Naša politika varstva podatkov opisuje postopke, ki urejajo zbiranje, obdelavo in upravljanje vaših osebnih podatkov s strani naše organizacije. Zbiramo samo osebne podatke, ki nam jih posredujete prostovoljno, na primer, ko se registrirate v naših storitvah, izrazite zanimanje za naše izdelke in storitve, sodelujete v dejavnostih v storitvah ali stopite v stik z nami.

Bistveno je, da so osebni podatki, ki nam jih posredujete, resnični, popolni in točni ter da nas o morebitnih spremembah teh podatkov nemudoma obvesti. Ne obdelujemo občutljivih informacij.

 

AVTOMATSKO ZBIRANJE INFORMACIJ

Ko obiščete naše Storitve, naši sistemi samodejno zbirajo določene podatke, kot je vaš naslov internetnega protokola (IP) in/ali značilnosti brskalnika in naprave. Ti podatki ne razkrivajo vaše specifične identitete, lahko pa vključujejo podatke o napravi in ​​podatke o uporabi, kot so vaš operacijski sistem, jezikovne nastavitve, napotitveni URL-ji, ime naprave, država, lokacija, informacije o tem, kako in kdaj uporabljate naše storitve, kot tudi druge tehnične podatke.

Te podatke uporabljamo predvsem za vzdrževanje varnosti in delovanja naših storitev ter za namene interne analize in poročanja. Te podatke uporabljamo predvsem za vzdrževanje varnosti in delovanja naših storitev ter za namene interne analize in poročanja.

 

OBDELAVA VAŠIH PODATKOV

Vaše osebne podatke obdelujemo iz različnih razlogov, odvisno od vaše interakcije z našimi storitvami. Namen naših dejavnosti obdelave je zagotavljanje, izboljšanje in upravljanje naših storitev, komuniciranje z vami, izboljšanje varnosti in preprečevanje goljufij ter izpolnjevanje veljavnih zakonov. V nekaterih primerih lahko z vašim izrecnim soglasjem vaše podatke obdelujemo za druge namene.

 

UPORABA PIŠKOTKOV IN DRUGIH TEHNOLOGIJ ZA SLEDENJE 

Za zbiranje in shranjevanje Vaših podatkov lahko uporabljamo piškotke in druge tehnologije sledenja. Uporaba teh tehnologij je podrobno pojasnjena v naši izjavi o piškotkih, ki pojasnjuje, kako lahko nekatere piškotke zavrnete.

 

MEDNARODNI PRENOS INFORMACIJ

Vaše podatke lahko prenašamo, hranimo in obdelujemo v državah, ki niso vaša, vključno z državami znotraj in zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP) ali Združenega kraljestva (UK). Če do naših storitev dostopate izven teh regij, upoštevajte, da lahko vaše podatke posredujemo, hranimo in obdelujemo mi in tretji prejemniki.

Pomembno je vedeti, da zakoni o varstvu podatkov ali drugi podobni zakoni v teh državah morda niso tako celoviti kot v vaši državi. Kljub temu bomo sprejeli vse potrebne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov v skladu s to politiko zasebnosti in veljavno zakonodajo.

 

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

Ta Pravilnik zasebnosti opredeljuje ukrepe, ki urejajo zbiranje, obdelavo in upravljanje osebnih podatkov. Zbiramo samo osebne podatke, ki nam jih posredujete prostovoljno, na primer, ko se registrirate na naši spletni strani, pokažete zanimanje za naše izdelke in storitve ali komunicirate z nami.

Bistveno je, da so osebni podatki, ki nam jih posredujete, točni, popolni in resnični ter da nas o morebitnih spremembah teh podatkov nemudoma obvestimo. Ne obdelujemo občutljivih informacij.

 

OBDELAVA INFORMACIJ

Vaše osebne podatke obdelujemo iz različnih razlogov, odvisno od Vaše interakcije z našimi Storitvami. Namen naših dejavnosti obdelave je zagotavljanje, izboljšanje in upravljanje naših Storitev, komuniciranje z Vami, izboljšanje varnosti in preprečevanje goljufij ter skladnost z veljavno zakonodajo. V nekaterih primerih lahko z vašim izrecnim soglasjem Vaše podatke obdelujemo za druge namene.

 

PRIJAVA V DRUŽBENE MEDIJE

Naše Storitve vam ponujajo možnost, da se registrirate in prijavite z uporabo podatkov o predalu tretjih oseb v družabnih omrežjih, kot so prijave na Facebook ali Twitter. Če se tako odločite, bomo od vašega ponudnika družbenih medijev prejeli določene podatke o Vašem profilu. Ti podatki lahko vključujejo Vaše ime, e-poštni naslov, seznam prijateljev in sliko profila ter vse druge podatke, ki jih želite razkriti na taki platformi družbenih medijev.

Podatke, ki jih prejmemo, uporabljamo samo za namene, ki so pojasnjeni v tem pravilniku o zasebnosti ali kot je drugače navedeno v naših Storitvah. Ne moremo nadzorovati in nismo odgovorni za nobeno drugo uporabo vaših osebnih podatkov s strani tretjih ponudnikov družbenih medijev. Svetujemo vam, da preberete njihovo politiko zasebnosti, da boste razumeli, kako zbirajo, uporabljajo in delijo vaše osebne podatke ter kako lahko prilagodite svoje nastavitve zasebnosti na njihovih spletnih mestih in v aplikacijah.

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne