Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Zovoo Dragbar 3000D

Zovoo Dragbar 3000D
Home / Izdelki / 3000-5000 Puffs / Zovoo Dragbar 3000D

Predstavljamo vam Zovoo Dragbar 3000D - vrhunec izkušenj z vapingom! Če iščete najboljšo izkušnjo z dispozabilnim vapeom, ne iščite več. Pri Zovoo smo dvignili mejo z Dragbarjem 3000D, zasnovanim za zadovoljitev želja vsakega ljubitelja vapinga.

Ko gre za okuse, smo vam pripravili obsežno paleto okusnih e-tekočin, od klasičnih tobakov do eksotičnih sadnih mešanic, vse strokovno oblikovane, da zadovoljijo vaše brbončice s svojo kapaciteto 3000 vpihov. MyPodsEurope ponuja spletno platformo, kjer lahko enostavno brskate, izbirate in naročite svoje najljubše okuse in naprave.

Zovoo Dragbar 3000D ni le dispozabilni vape; je izbira načina življenja. Čas je, da dvignete svojo izkušnjo vapinga z vrhunskim izdelkom zaupanja vredne blagovne znamke. Naredite svoje potovanje v svet vapinga nepozabno - izberite Dragbar 3000D in doživite prihodnost vapinga še danes!

Filter

Izdelka nisem našel!

Predstavljamo Zovoo Dragbar 3000D, razvit za maksimalno uživanje v okusih. Paleta 15 skupin okusov prepričljivo vpliva na vaše trenutno razpoloženje, zato smo jo našim poznavalcem omogočili na vmesniku MyPods.

Zovoo Dragbar 3000D, opremljen z vrhunsko tehnologijo MESH COIL 2.0, ponuja neprimerljivo Vape avanturo. Zasnova v obliki zvitka vam zagotavlja dosleden užitek pri vsakem vohanju.  

Če želite močnejšo nikotinsko izkušnjo, vam to zagotavlja moč nikotina 50 mg/ml. Z Zovoo Dragbar 3000D boste imeli izkušnjo, ki bo več kot zadovoljila vaše potrebe. 

Z osupljivo prostornino 8 ml boste uživali v dolgotrajni izkušnji. Z Zovoo Dragbar 3000D imate do 3000 vdihov brez polnjenja, kar pomeni, da vam najljubših sadežev še dolgo ne bo zmanjkalo. Še več, Zovoo Dragbar 3000D napaja baterija s kapaciteto 1000 mAh, ki vam bo zdržala ves dan, ne da bi vas skrbelo, da bi se predčasno izpraznila. 

Tehnologija MESH COIL 2.0 je revolucionarna inovacija, z uporom 1,2 Ω, ki vam omogoča prijetno in neprekinjeno uporabo Vape-a. 

Z Zovoo Dragbar 3000D ponesite svojo izkušnjo vape na višjo raven, kjer se tehnologija sreča s svetom okusov in udobja za avanturo brez primere.

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne