Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Zovoo Dragbar B5000 Elektronske cigarete

Zovoo Dragbar B5000 Elektronske cigarete
Home / Izdelki / 3000-5000 Puffs / Zovoo Dragbar B5000 Elektronske cigarete
Filter

Izdelka nisem našel!

Neomejene izkušnje, nič motenj 

Poslovite se od težav z nalaganjem. Dragbar B5000 se ponaša z impresivno prostornino 13 ml, kar zagotavlja, da lahko uživate v vsaki zadnji kapljici vašega PUFF. Udobje se sreča z užitko. 

Sprostite moč Mesh Coila

Razvajajte se z visokotehnološko tehnologijo Mesh Coil. Potopite se v harmonično mešanico okusov, popolnoma ujetih v vsakem vpihu, in ustvarite izkušnjo vapinga, ki ji ni para.

Zasnovano točno za Vaš užitek

Z merami 79,6 x 44 x 22,6 mm se Dragbar B5000 popolnoma prilega vaši roki in žepu. Njegova elegantna in ergonomska oblika zagotavlja, da je vsak PUFF potovanje v srce raja.

Neprekosljiva zmogljivost

Potopite se v harmonijo popolnega upora, ki sega od 1,1 do 1,3 Ω in zagotavlja smiselno lahke in zadovoljive vpihe, ki zajamejo bistvo E-cigarete B5000.

Izboljšanje Vaše izkušnje z nikotinom

Z jakostjo nikotina 50 mg/ml Dragbar B5000 ponuja drzen in poživljajoč odmerek nikotina, ki vas bo zadovoljil z vsakim PUFFOM. 

Z ojačano polnilno baterijo

Dragbar B5000, ki ga napaja 500 mAh polnilna baterija, zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na raziskovanje raja z vsakim vapeom. Ne zamudite te priložnosti, čaka Vas nič drugega kot užitek brez primere!

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne