Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

WOTOFO MEGA 2500

Home / Izdelki / 1500-2500 Puffs / WOTOFO MEGA 2500

Predstavljamo vam Wotofo Mega - nepogrešljivo uživanje ob vsakem potegu! Ta enkratna elektronska cigareta je oblikovana za ponuditi neverjetnih 2500 vdihov, napolnjenih z vrhunskim okusom, kar jo naredi za nepogrešljiv pripomoček tako za začetnike kot izkušene vaperje. Z Wotofo Mega se lahko poslovite od vseh skrbi glede vzdrževanja, saj bo ona poskrbela za vse, tako da se lahko popolnoma posvetite temu, kar resnično šteje - uživanju v bogatih okusih in zadovoljivih oblakih dima.

Ni vam več treba iskati trgovine z elektronskimi cigaretami; pri MyPodsEurope vas imamo pokrite! Z le nekaj kliki si lahko Wotofo Mega naročite kar na dom. Naša spletna trgovina z elektronskimi cigaretami ponuja obsežno izbiro, kar jo naredi za vašo osrednjo destinacijo za vse, kar potrebujete pri vaperstvu. S svojim elegantnim in ergonomičnim dizajnom je Wotofo Mega tudi modni dodatek, ki se prilega tako v roko kot v žep.

Filter
blueraspice.png

Wotofo Mega - Blueberry Raspberry Ice

10,20 €
Na zalogi
peachlemon.png

Wotofo Mega - Peach Lemonade

10,20 €
Na zalogi
lemonbluerazzice.png

Wotofo Mega - Lemon Blue Razz Ice

10,20 €
Na zalogi
sourapple.png

Wotofo Mega - Sour Apple

10,20 €
Na zalogi
gapeberrice.png

Wotofo Mega - Grape Berries Ice

10,20 €
Na zalogi
redapplelemon.png

Wotofo Mega - Red Apple Lemon

10,20 €
Na zalogi
multimango.png

Wotofo Mega - Multiple Mango

10,20 €
Na zalogi
guavakipass.png

Wotofo Mega - Guava Kiwi Passion Fruit

10,20 €
Na zalogi
kiwipearcant.png

Wotofo Mega - Kiwi Pear Cantaloupe

10,20 €
Na zalogi
strawcoke.png

Wotofo Mega - Strawberry Cake

10,20 €
Na zalogi

Predstavljamo Wotofo Mega, eno vaših najboljših Vape podjetij, zgrajeno za izjemne izkušnje.  

Silikonski ustnik za živila: Wotofo Mega se ponaša z udobnim silikonskim ustnikom za živila, ki zagotavlja, da bo vsak vdih svilnat in prijeten. 

Raven nikotina 50 mg: potopite se v nikotinsko bogat svet Vape z zadovoljivo funkcijo koncentrata 50 mg, ki vam zagotavlja prijetne in močne požirke, ki se popolnoma ujemajo z vašo izkušnjo Vape. 

Odlično in bogato, 11 vrst okusov: izbirate lahko med 11 vrstami prijetnih okusov, ki smo jih skrbno ustvarili za razvajanje vaših čutov in za vaše posebne želje.

Neverjetna izbira barv: izrazite svoj slog z Wotofo Mega, ki je na voljo v petih različnih barvnih različicah. Vsak komplet vključuje ujemajočo se silikonsko ustnico, ki doda eleganco vašemu videzu, ko doživite izkušnjo Vape. 

Izjemna življenjska doba baterije: baterija 850 mAh napaja Wotofo Mega, kar zagotavlja, da lahko v njej uživate dolgo časa brez pogostega polnjenja. 

Velikodušna kapaciteta e-tekočine: z bistveno kapaciteto 7,0 ml e-tekočine lahko preživite več časa z našimi okusi in manj skrbite glede polnjenja.  

Natančen upor: Wotofo Mega je opremljen z uporom 1,1 ohma, ki zagotavlja neprekinjene okuse pri vsakem vdihu.

Z Wotofo Mega ponesite svojo izkušnjo vejpa na novo raven. Brezhiben slog je združen z zmogljivostjo in okusom, vse v gladkem paketu.

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne