Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Splošni Pogoji

 SPREJEM POGOJEV

Ti pogoji uporabe so pravno zavezujoč sporazum med vami, ki delujete v svojem imenu ali v imenu pravne osebe ("vi"), in družbo ("IMPEX WEB s.r.o.", "mi", "nas" ali "naše"), ki ureja vaš dostop do spletnega mesta mypodseurope.com in njegovo uporabo ter vse druge medijske oblike, medijske kanale, mobilna spletna mesta ali mobilne aplikacije, povezane z njim, povezane ali povezane z njim (skupaj "spletno mesto"). Naš registrirani sedež se nahaja na naslovu Hlavná 22., 943 01 Štúrovo, Slovakia in smo registrirani pod številko DDV SK2121730083. Z dostopom do spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate, da vas zavezujejo vsi ti pogoji uporabe. ČE SE NE STRINJATE Z VSEMI TEMI POGOJI UPORABE, VAM JE UPORABA SPLETNEGA MESTA IZRECNO PREPOVEDANA IN GA MORATE TAKOJ PRENEHATI UPORABLJATI.

Poleg tega so dodatni pogoji ali dokumenti, ki so lahko občasno objavljeni na spletnem mestu, izrecno vključeni v te pogoje uporabe s sklicevanjem. Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji občasno spremenimo ali dopolnimo te pogoje uporabe. O vseh spremembah vas bomo obvestili tako, da bomo posodobili datum "Zadnja posodobitev" v teh Pogojih uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta po datumu takšnih sprememb ali dopolnitev se šteje, da ste sprejeli spremenjene pogoje uporabe in da vas ti zavezujejo.

Potrjujete in se strinjate, da informacije na spletnem mestu niso namenjene distribuciji ali uporabi s strani posameznika ali subjekta v kateri koli jurisdikciji ali državi, kjer bi bila takšna distribucija ali uporaba v nasprotju z zakoni ali predpisi ali kjer bi zaradi tega morali biti v takšni jurisdikciji ali državi registrirani. Zato posamezniki, ki dostopajo do spletnega mesta z drugih lokacij, to počnejo na lastno pobudo in so sami odgovorni za zagotavljanje skladnosti z vsemi veljavnimi lokalnimi zakoni.

Spletno mesto je namenjeno izključno uporabi posameznikov, ki so stari najmanj 18 let. Zato je osebam, mlajšim od 18 let, dostop do spletnega mesta ali registracija na njem strogo prepovedana.

 

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE 

Če ni drugače navedeno, je spletno mesto naša last in vsa izvorna koda, baze podatkov, funkcije, programska oprema, oblikovanje spletnih strani, zvok, video, besedilo, fotografije in grafike na spletnem mestu, kot tudi blagovne znamke, storitvene znamke in logotipi, ki jih vsebuje, so v naši lasti ali pod našim nadzorom. so ali se lahko uporabljajo z našim dovoljenjem. Vsebina in blagovne znamke so zaščitene z avtorskimi in lastniškimi pravicami ter različnimi drugimi pravicami intelektualne lastnine in zakoni o nelojalni konkurenci Evropske unije, mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah in mednarodnimi konvencijami. Vsebina in blagovne znamke so na spletnem mestu na voljo "TAKOJ" samo za vašo informacijo in osebno uporabo. Nobenega dela spletnega mesta, vsebine ali blagovnih znamk ni dovoljeno kopirati, reproducirati, združevati, ponovno objavljati, nalagati, objavljati, javno prikazovati, kodirati, prevajati, prenašati, distribuirati, prodajati, licencirati ali kako drugače izkoriščati v komercialne namene brez našega izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja.

V skladu z vašim dovoljenjem za uporabo spletnega mesta vam je podeljena omejena licenca za dostop in uporabo spletnega mesta ter za prenos ali tiskanje katerega koli dela vsebine, do katere ste pravilno pridobili dostop, izključno za vašo osebno, nekomercialno uporabo. Pridržujemo si vse pravice, ki vam niso izrecno podeljene glede spletnega mesta, vsebine in blagovnih znamk.

 

IZJAVE UPORABNIKOV 

Z dostopom do spletnega mesta ali njegovo uporabo izjavljate in jamčite, da ste stari vsaj osemnajst (18) let in ste poslovno sposobni skleniti to pogodbo. Poleg tega izjavljate in jamčite, da boste spletno mesto uporabljali v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi. Nadalje izjavljate in jamčite, da so vse informacije ali gradivo, posredovano IMPEX WEB s.r.o. prek spletnega mesta, resnične, točne in popolne ter da boste te informacije po potrebi posodobili, da ohranite njihovo točnost.

 

REGISTRACIJA UPORABNIKA 

Za dostop do določenih funkcij spletnega mesta boste morda morali ustvariti uporabniški predal in posredovati določene podatke o sebi. Strinjate se, da boste zagotovili točne, aktualne in popolne podatke, zahtevane na obrazcu za registracijo, ter vzdrževali in posodabljali svoje podatke, da bodo točni, aktualni in popolni. Potrjujete, da če se ugotovi, da so vaši registracijski podatki napačni, netočni, neaktualni ali nepopolni, si IMPEX WEB s.r.o. pridržuje pravico, da začasno ukine ali ukine vaš račun in vam zavrne kakršno koli trenutno ali prihodnjo uporabo spletnega mesta..

  

IZDELKI

Trudimo se, da bi bili izdelki, ki so na voljo na spletnem mestu, čim bolj natančno predstavljeni glede barv, lastnosti, specifikacij in podrobnosti. Vendar ne moremo zagotoviti, da so te informacije nezmotljive, celovite, zanesljive, aktualne ali brez kakršnih koli drugih odstopanj, medtem ko elektronski zaslon morda ne odraža resničnih barv in podrobnosti izdelkov. Upoštevajte, da so vsi izdelki odvisni od razpoložljivosti in ne jamčimo, da bodo izdelki ostali na zalogi za vedno. Poleg tega si pridržujemo pravico, da kadar koli prekinemo prodajo katerega koli izdelka brez predhodnega obvestila. Cene za vse izdelke se lahko spremenijo.

  

NAKUP IN PLAČILO 

Z nakupom izdelka preko spletne strani nam morate posredovati točne, popolne in ažurne podatke o računu in nakupu. Odvisno od veljavnih predpisov se lahko prometni davek doda ceni nakupov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen kadarkoli. Cene so navedene v evrih, plačilo mora biti izvedeno v valuti države naročnika.

Strinjate se, da boste plačali vse stroške nakupov po takrat veljavnih cenah, vključno z morebitnimi stroški pošiljanja, in nas pooblaščate, da te stroške zaračunamo ponudniku plačil, ki ga izberete ob oddaji naročila. Pridržujemo si pravico do popravka morebitnih napak ali netočnosti v ceni, tudi če je bilo plačilo že zahtevano ali prejeto.

Kupec lahko izbira med naslednjimi načini plačila:

Plačilo po povzetju, ob prevzemu blaga.

V primeru plačila po povzetju lahko zaračunamo dodatno provizijo, ki se lahko razlikuje glede na državo dostave. Ob naročilu preverite stroške.

Sprejemajo se kreditne kartice MasterCard, Visa, Maestro, Apple Pay, Google Pay, Union Pay in JCB.

Pridržujemo si pravico zavrniti vsako naročilo, oddano prek spletne strani. Po lastni presoji lahko tudi omejimo ali prekličemo količine, kupljene na osebo, na gospodinjstvo ali na naročilo. Takšne omejitve lahko veljajo za naročila, oddana z istim računom stranke, načinom plačila, naslovom za izstavitev računa ali dostavo.

  

POŠILJANJE IN GARANCIJSKI POGOJI TER POGOJI VRAČILA

POŠILJANJE

Prepričajte se, da so naslov za dostavo, telefonska številka in e-poštni naslov točni in pravilni.

Nismo odgovorni za neuspele dostave ali izgubljene pakete zaradi nepravilnih naslovov za dostavo. Če paket ni dostavljen in se vrne zaradi napačnega naslova za dostavo, bo kupcu povrnjena cena izdelka brez stroškov pošiljanja. Če želi kupec naročilo poslati na drug naslov, mora ponovno poravnati stroške pošiljanja.

Če prosite dostavljavce, naj paket pustijo pred vrati ali na katerem koli nevarnem mestu, ne odgovarjamo za izgubljene ali nedostavljene pakete. Poskusite se dogovoriti za osebno dostavo ali prosite podjetje, naj vaš paket pusti v bližnjem DEPO-ju ali trgovini. Če vaš paket prispe poškodovan, ga zavrnite in prosite kurirja, da vloži pritožbo. To nam bo omogočilo, da od kurirske službe povrnemo vrednost izgubljenih izdelkov in vam vrnemo denar.

POLITIKA PREVERJANJA STAROSTI ZA DOSTAVO IZDELKOV

Dostavno podjetje lahko med postopkom dostave zahteva dokumentacijo, da se prepriča, da ste polnoletni in upravičeni do nakupa naših izdelkov. To je bistven postopek, katerega namen je preveriti, ali se naše blago prodaja odgovorno in v skladu z zakoni o starostnih omejitvah.

  

GARANCIJSKI POGOJI IN POLITIKA VRAČIL

Ko prejmete paket, preverite delovanje vseh izdelkov za enkratno uporabo.

Nekateri izdelki (kot je elektronska cigareta Elf Bar, HQD), ki niso trajno potrošno blago in imajo kot taki omejeno življenjsko dobo. Zahtevke za uveljavljanje garancijskih zahtevkov je treba oddati po elektronski pošti. Obveščanje o napaki na izdelku je možno le na kraju in ob času dostave oziroma v 48 urah od prevzema blaga v primeru dostave s kurirsko službo. Izdelki za enkratno uporabo so namenjeni enkratni uporabi in jih ni mogoče popraviti ali preizkusiti delovanja. Posledično je garancijo delovanja za take izdelke mogoče prevzeti šele v 48 urah po prejemu paketa. V primeru uveljavljanja garancije imajo kupci možnost predložiti videoposnetek, ki prikazuje okvaro izdelka, in če je napaka potrjena, prejmejo bon v enaki vrednosti kot izdelek, ki ga lahko uporabijo pri prihodnjih naročilih.

 

UPRAVLJANJE SPLETNEGA MESTA  

Pridržujemo si pravico, vendar nimamo obveznosti: (1) spremljati Spletno mesto glede kršitev teh Pogojev uporabe; (2) sprejeti ustrezne pravne ukrepe proti kateremu koli uporabniku, ki po naši lastni presoji krši zakon ali te pogoje uporabe, vključno s prijavo takih uporabnikov organom pregona; (3) po lastni presoji in brez omejitev zavrnemo, omejimo dostop do, omejimo razpoložljivost ali onemogočimo (v obsegu, ki je tehnološko izvedljiv) katerega koli od vaših Prispevkov ali katerega koli njegovega dela; (4) po lastni presoji in brez obvestila ali odgovornosti lahko odstranimo s Spletnega mesta ali kako drugače onemogočimo vse datoteke in vsebino, ki so prevelike ali kakor koli obremenjujoče za naše sisteme; in (5) Spletno mesto lahko upravljamo na način, ki služi zaščiti naših pravic in lastnine ter olajšanju pravilnega delovanja Spletnega mesta in Tržnih ponudb.

 

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Varovanje in zaupnost vaših podatkov sta naša prednostna naloga. Vljudno vas prosimo, da si preberete našo izjavo o zasebnosti, ki je dostopna na tej povezavi: https://mypodseurope.com/en/privacy-policies/. Z uporabo spletnega mesta ali ponudbe na tržnici se strinjate, da vas zavezuje naša izjava o zasebnosti, ki je sestavni del teh pogojev uporabe. Pomembno je opozoriti, da sta spletno mesto in ponudba na tržnici gostovana v Slovakia. Če do spletnega mesta ali ponudbe na tržnici dostopate iz druge regije, katere zakoni ali zahteve glede zbiranja, uporabe ali razkritja osebnih podatkov se razlikujejo od veljavnih zakonov v Slovakia, z nadaljnjo uporabo spletnega mesta dovolite prenos svojih podatkov v Slovakia in izražate soglasje, da se vaši podatki prenesejo in obdelujejo v Slovakia.

Reševanje sporov

Subjekt za izvensodne postopke v primeru sporov ali subjekt za sprejemanje pritožb potrošnikov je Slovaška trgovinska inšpekcija (SOI), https://www.soi.sk/sk/Alternativne-riesenie-spotrebitelskych-sporov.soi. Spor se lahko reši prek spleta. Slovaška trgovinska inšpekcija s sedežem na naslovu Bajkalská 21/A, 827 99 Bratislava 27, je tudi nadzorni organ nad dejavnostmi našega podjetja.

 

IZTEK VELJAVNOSTI IN PRENEHANJE 

Ti pogoji uporabe ostanejo v polni veljavi, dokler Vi uporabljate Spletno mesto. Ne da bi omejevali katero koli drugo določbo teh Pogojev uporabe, si pridržujemo pravico, da po lastni presoji omejimo dostop in uporabo spletnega mesta in ponudb tržnice brez obvestila ali odgovornosti (vključno z blokiranjem določenih naslovov IP) kateri koli osebi iz kakršnega koli razloga ali brez razloga, vključno, vendar ne omejeno na kršitev katerega koli zastopanja, jamstva ali obveznosti iz teh pogojev uporabe ali katerega koli veljavnega zakona ali predpisa. Po lastni presoji lahko kadar koli brez predhodnega obvestila prekinemo Vašo uporabo ali sodelovanje v Ponudbah Spletnega mesta in tržnice ali izbrišemo Vaš predal in katero koli vsebino ali informacije, ki ste jih objavili.

Če iz kakršnega koli razloga začasno ukinemo ali ukinemo Vaš predal, ne smete ustvariti novega predala s svojim imenom, izposojenim ali lažnim imenom ali imenom katere koli tretje osebe, tudi če delujete v imenu tretje osebe. Poleg začasne blokade ali ukinitve vašega predala si pridržujemo pravico do pravnih ukrepov, vključno s civilnimi, kazenskimi in prepovednimi sredstvi, vendar ne omejeno nanje.

  

SPREMEMBE IN PREKINITVE 

Pridržujemo si pravico, da spremenimo, spremenimo ali odstranimo katero koli vsebino na Spletnem mestu iz katerega koli razloga po lastni presoji in brez obvestila. Vendar pa nismo dolžni posodabljati informacij na Spletnem mestu. Poleg tega si pridržujemo pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila spremenimo ali ukinemo vse ali del Ponudb tržnice. Nismo odgovorni za kakršno koli spremembo, spremembo cen, začasno ukinitev ali prekinitev Ponudb Spletnega mesta ali tržnice.

Ne moremo zagotoviti, da bosta Ponudbi Spletnega mesta in tržnice neprekinjeno na voljo. Lahko naletimo na težave s strojno, programsko opremo ali druge tehnične težave ali izvajamo vzdrževanje, povezano s Spletnim mestom, kar lahko povzroči prekinitve, zamude ali napake. Pridržujemo si pravico, da spremenimo, revidiramo, posodobimo, začasno prekinemo, prekinemo ali kako drugače spremenimo Spletno mesto ali Ponudbo tržnice kadar koli in iz katerega koli razloga, ne da bi Vas obvestili. Strinjate se, da ne bomo odgovorni za kakršno koli izgubo, škodo ali neprijetnosti, ki izhajajo iz vaše nezmožnosti dostopa ali uporabe Spletnega mesta ali Ponudb tržnice med kakršno koli zaustavitvijo ali prekinitvijo Spletnega mesta ali Ponudb tržnice. Nobena določba teh Pogojev uporabe nas ne zavezuje k vzdrževanju ali podpori Spletnega mesta ali Ponudb tržnice ali k zagotavljanju kakršnih koli popravkov, posodobitev ali izdaj zanje.

 

VELJAVNO PRAVO

Za te pogoje veljajo Slovaška zakoni in se razlagajo v skladu z njimi, uporaba Konvencije Združenih narodov o pogodbah o mednarodni prodaji blaga pa je izrecno izključena. Če ste potrošnik iz EU in imate običajno prebivališče v državi, ki zagotavlja obvezno varstvo v skladu z nacionalnimi zakoni, se takšno varstvo uporablja poleg teh splošnih pogojev. Družba IMPEX WEB s.r.o. in vi se strinjate, da se podrejate neizključni pristojnosti sodišč v Slovakia, kar pomeni, da lahko sprožite postopek za zaščito svojih pravic do varstva potrošnikov v skladu s temi pogoji v Slovakia ali v državi EU, v kateri prebivate.

POPRAVKI Na spletnem mestu se lahko pojavi gradivo, ki vsebuje tipkarske napake, netočnosti ali opustitve v zvezi s ponudbo na tržnici, vključno z opisi, cenami, razpoložljivostjo in drugimi informacijami. Pridržujemo si pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila popravimo napake, netočnosti ali izpuste ter spremenimo ali posodobimo informacije na spletnem mestu.

 

POPRAVKI

Gradivo na Spletnem mestu v zvezi s Ponudbami tržnice, vključno z opisi, cenami, razpoložljivostjo in drugimi informacijami, lahko vsebuje tipkarske napake, netočnosti ali opustitve. Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila popravimo napake, netočnosti ali opustitve ter spremenimo ali posodobimo podatke na Spletnem mestu..

 

JAMSTVO 

Spletno mesto je na voljo na podlagi "kot je" in "kot je na voljo". Strinjate se, da boste storitve Spletne strani uporabljali na lastno odgovornost. V najboljši meri, ki ga dovoljuje zakonodaja zavračamo vsaka jamstva, izrecna ali naznačena, v povezavi s Spletnim mestom in njeno uporabo, vključno, vendar ne omejeno na naznačena jamstva glede primernosti za prodajo, primernosti za določen namen in ne-kršitev. Ne dajemo nobenih jamstev ali jamstev glede točnosti ali popolnosti vsebine Spletnega mesta ali vsebine katerega koli Spletnega mesta, povezanega s spletnim mestom, in ne prevzemamo odgovornosti za (1) morebitne napake, napake ali netočnosti v vsebini in gradivu; (2) za kakršne koli telesne poškodbe ali premoženjsko škodo, ki je posledica vašega dostopa do Spletnega mesta in njegove uporabe, (3) za nepooblaščen dostop ali uporabo naših varnih strežnikov in/ali osebnih ali finančnih podatkov, ki so shranjeni na njih, (4) kakršne koli prekinitve ali prenehanja prenosa na ali s Spletnega mesta, (5) hrošči, virusi ali podobno, ki jih prenese katera koli tretja oseba na Spletno mesto ali prek njega, in/ali (6) napake ali opustitve v kateri koli vsebini ali gradivu ali kakršna koli izguba ali škoda, ki izhaja iz uporabe katere koli vsebine, objavljene, prenesene ali kako drugače dane na voljo prek spletne Strani. Ne jamčimo, potrjujemo, jamčimo ali prevzemamo odgovornosti za noben izdelek ali storitev, ki jih oglašuje ali ponuja katera koli tretja oseba na Spletnem mestu, na katerem koli spletnem mestu s hiperpovezavo ali kateri koli pasici ali drugem oglaševalskem spletnem mestu ali mobilni aplikaciji, in ne bomo sodelovali ali kakor koli odgovorni za preverjanje transakcij med Vami in ponudnikom izdelkov ali storitev tretje osebe. Kot pri vsakem nakupu katerega koli izdelka ali storitve v katerem koli mediju ali okolju morate uporabiti svojo najboljšo presojo in biti previdni, kjer je to primerno.

  

OMEJITEV ODGOVORNOSTI 

V nobenem primeru ne bomo mi ali kateri koli od naših direktorjev, zaposlenih ali zastopnikov odgovorni vam ali kateri koli tretji osebi za kakršno koli neposredno, posredno, posledično, eksemplarično, naključno, posebno ali kazensko škodo, vključno, vendar ne omejeno na izgubljeni dobiček, izgubo prihodka, izgubo podatkov ali drugo škodo, ki je posledica uporabe Spletnega mesta, tudi če smo bili obveščeni o možnosti takšne škode.

 

PODATKI O UPORABNIKU 

Hranimo določene podatke, ki jih posredujete spletnemu mestu za upravljanje delovanja Spletnega mesta, in informacije o Vaši uporabi Spletnega mesta. Čeprav rutinsko redno izvajamo varnostno kopiranje podatkov, ste sami odgovorni za vse podatke, ki jih posredujete ali so povezani z Vašimi dejavnostmi prek Spletnega mesta. Potrjujete in se strinjate, da Vam ne bomo odgovorni za kakršno koli izgubo ali poškodovanje takih podatkov, n s tem se odpovedujete kakršni koli pravici do tožbe proti nam, ki izhaja iz izgube ali poškodovanja takih podatkov.

 

DRUGE DOLOČBE

Ti Pogoji uporabe in vse politike ali pravila delovanja, ki jih objavimo na ali v zvezi s Spletnim mestom, predstavljajo celotno pogodbo in dogovor med Vami in nami. Opustitev izvajanja ali uveljavljanja katere koli pravice ali določbe teh Pogojev uporabe ne pomeni odpovedi taki pravici ali določbi. Ti Pogoji uporabe veljajo v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon. Pridržujemo si pravico, da vse ali vse svoje pravice in obveznosti kadar koli prenesemo na druge. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli izgubo, škodo, zamudo ali opustitev, povzročeno iz kakršnega koli vzroka zunaj našega razumnega nadzora. V primeru, da se katera koli določba ali del določbe teh Pogojev uporabe šteje za nezakonito, neveljavno ali neizvršljivo, se taka določba ali del določbe šteje za ločeno od teh Pogojev uporabe in ne vpliva na veljavnost in izvršljivost preostalih določb. Ti Pogoji uporabe ne ustvarjajo skupnega podjetja, partnerstva, zaposlitve ali posredniškega odnosa med Vami in nami. Strinjate se, da teh Pogojev uporabe ni mogoče razlagati proti nam, ker smo jih pripravili mi. S tem se odpovedujete vsem obrambam na podlagi elektronske oblike teh pogojev uporabe in neuspeha strank, da podpišejo te pogoje uporabe.

 

KONTAKT  

Če imate kakršne koli pritožbe glede Spletnega mesta ali želite več informacij o uporabi Spletnega mesta, nas kontaktirajte na: contact@mypodseurope.com

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne