Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Elf Bar Te5000 Električna cigareta

Elf Bar Te5000 Električna cigareta
Home / Izdelki / 3000-5000 Puffs / Elf Bar Te5000 Električna cigareta

Električna cigareta za enkratno uporabo Elf Bar Te5000 je opremljena z najnovejšo tehnologijo, ki vam omogoča pristno izkušnjo kajenja, ne da bi morali kaditi pravo cigareto.

Elf Bar Te 5000 je enostaven za uporabo in ne zahteva zapletenih nastavitev ali vzdrževanja. Enostavno jo morate vzeti iz embalaže in jo začeti uporabljati. To je idealna rešitev za tiste, ki ne želijo porabiti veliko časa in truda za ravnanje z elektronskimi cigaretami.

Elf Bar Te 5000 ima sodobno in elegantno obliko, zaradi česar je privlačen za tiste, ki cenijo tudi estetiko. Izbirate lahko med različnimi barvnimi možnostmi, ki ustrezajo vašemu individualnemu slogu.

Filter

Izdelka nisem našel!

Neomejene izkušnje, nič motenj

Poslovite se od težav z nalaganjem. Elf Bar TE5000 se ponaša z impresivno prostornino 13,5 ml, kar zagotavlja, da boste uživali v vsaki zadnji kapljici vsakega vdiha. Udobje in obilje se združita v eni elegantni napravi.

Uživajte v svojih čutilih s QUAQ Coil

Sprostite polni potencial svojih najljubših e-tekočin z inovativno tuljavo QUAQ Coil. Potopite se v popolno ravnovesje okusa in proizvodnje pare, ki ustvari resnično izjemno izkušnjo vapinga.

Natančno oblikovanje

Za udobje Z merami 78 x 42 x 22 mm se Elf Bar TE5000 udobno prilega vaši roki, zato je vsak vdih lahkoten in zadovoljiv trenutek. Ergonomska oblika zagotavlja gladko in prijetno izkušnjo vapinga. 

Izboljšanje Vaše izkušnje z nikotinom

Elf Bar TE5000 z vsebnostjo nikotina 50 mg/ml zagotavlja drzen in zadovoljiv nikotinski hit, ki vas bo resnično zadovoljil. Izboljšajte svoje čute in se potopite v svet intenzivnega zadovoljstva.

Z ojačano polnilno baterijo, Type-C

Zmogljiva polnilna baterija s 550 mAh napaja Elf Bar TE5000, kar zagotavlja, da ste pripravljeni na daljše seje vapinga. Doživite neprekinjen užitek brez kompromisov. 

Odkrijte izkušnjo TE5000 danes

Podajte se na okusno, udobno in zmogljivo potovanje z Elf Bar TE5000. Ponovno definirajte svojo izkušnjo vapinga in odkrijte svet neprekinjenih vdihov in neverjetnih občutkov. Sprostite TE5000 Feel Now in popeljite svoje parjenje v nove višine.

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne