Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.

Elf Bar 1500 LUX

Elf Bar 1500 LUX

LUX = Posebna zasnova

LUX pomeni več kot samo ime - pomeni svet, kjer so posebni dizajni edinstveno oblikovani za vsak okus. Potopite se v vizualno pojedino, ki odlično dopolnjuje okusne okuse v notranjosti. 

Neomejene izkušnje, nič motenj

Poslovite se od težav pri polnjenju in puščanju tekočine. Elf Bar 1500 LUX se ponaša z izdatno prostornino 4,8 ml, ki zagotavlja, da lahko uživate v vsaki zadnji kapljici PUFF. Udobje in obilje se združita v elegantni in elegantni napravi.

Izjemna jakost nikotina

Preizkusite izdelke Elf Bar 1500 Lux z jakostjo nikotina 20 mg/ml in 50 mg/ml. Prilagodite svojo izkušnjo vapinga in odkrijte najbolj inovativne izdelke z MyPods.

Natančno oblikovanje

Za udobje Z merami Φ 19 × 100 mm se Elf Bar 1500 LUX popolnoma prilega vaši roki, zaradi česar je vsak PUFF lahka in prijetna izkušnja. Ergonomska oblika poveča užitek v vapingu. 

Opremljen z zmogljivo baterijo

Elf Bar 1500 LUX napaja nora 850 mAh baterija, ki zagotavlja, da ste vedno pripravljeni na daljše seanse vapinga. Uživajte v neprekinjenem uparjanju in odkrijte najbolj edinstvene okuse. 

Podajte se na popotovanje e-cigaret, polno okusa, stila in zmogljivosti z Elf Bar 1500 LUX. Ponovno definirajte svojo navado vape in se potopite v svet bogatih PUFF in neverjetnih občutkov.

Filter

Izdelka nisem našel!

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne