Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.
Home / Blog / Puff Wisely

Puff Wisely

 

1. Pravilno shranjujte

 Shranjujte svojo plastično cigareto za enkratno uporabo na hladnem in suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe. Ekstremne temperature in izpostavljenost svetlobi lahko poslabšajo tekočino za elektronsko cigareto in življenjsko dobo baterije.

2. Izklopite jo, ko je ne uporabljate 

Nekatere plastične cigarete za enkratno uporabo imajo funkcijo vklopa/izklopa, ki jo sproži vdihavanje. Če vaša ima to funkcijo, se prepričajte, da jo izklopite, ko je ne uporabljate, da preprečite nenamerno aktivacijo in zapravljanje.

3. Uporabljajte jo v zmernih pogojih

 Uporaba vaše plastične cigarete za enkratno uporabo v izjemno mrzlih ali vročih pogojih lahko vpliva na njeno delovanje. Poskusite jo uporabljati pri zmernih temperaturah, da se izognete nepotrebnemu naporu na baterijo in tekočino.

4. Uporabljajte jo učinkovito

 Večina plastičnih cigaret za enkratno uporabo se aktivira z vdihavanjem, kar pomeni, da se aktivira z vdihavanjem. Izogibajte se tapkanju ali stresanju naprave, saj lahko to povzroči puščanje ali poškodbe.

5. Ne odstranjujte nastavka za usta

 Odstranitev nastavka za usta lahko izpostavi tekočino za elektronsko cigareto zraku, kar lahko povzroči puščanje in poslabšanje. Napravo ohranjajte nedotaknjeno, da ohranite njeno delovanje.

6. Pogoste napake, ki se jim izogibajte 

Obstajajo nekatere tipične napake, ki se jim morate izogniti, če želite maksimirati uporabo vaše plastične cigarete za enkratno uporabo. Vaša plastična cigareta za enkratno uporabo bo delovala dlje, če ne boste storili naslednjih napak:

 ● Preprečite prekomerno odstranjevanje nastavka za usta, saj lahko to povzroči puščanje ali poškodbe.

Izogibajte se stresanju plastične cigarete za enkratno uporabo.

Izogibajte se puščanju plastične cigarete za enkratno uporabo pri previsokih temperaturah, saj to lahko povzroči hujšo poškodbo tekočine ali baterije.

Ne dovolite, da tekočina, vključno z vodo, pride v stik s plastično cigareto za enkratno uporabo.

7. Čiščenje stikov  

Čiščenje kontaktov vaše plastične cigarete za enkratno uporabo lahko tudi pomaga podaljšati njeno življenjsko dobo. Stike svoje plastične cigarete za enkratno uporabo lahko očistite na več načinov. Najpomembnejša stvar pa je, da očistite morebitne ostanke, ki bi lahko ovirali povezavo med baterijo in atomizerjem. Potrebujete le suho krpo ali papirnato brisačo, da očistite svojo plastično cigareto za enkratno uporabo. Prepričajte se, da je vaša plastična cigareta za enkratno uporabo popolnoma suha, da se izognete vstopu tekočine.

 

Sledenje zgornjim nasvetom in trikom vam lahko pomaga podaljšati življenjsko dobo plastičnih cigaret za enkratno uporabo. Sedaj uživajte v daljšem doživetju vapeanja, tako da upoštevate ustrezne strategije.

 

#MyPods #VapeItEasy #Zovoo #HQD #ElfBar

Raziščite in poiščite tisto, ki vam najbolj ustreza! Izbirate lahko med široko paleto vznemirljivih okusov in najdete izdelek, ki ustreza vašemu okusu in slogu! Ponujamo samo 100-odstotno izvirne in vrhunske izdelke.

Od 700 PUFF do 8000 PUFF in več kot 200 izdelkov, med katerimi lahko izbirate!

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne