Izdelek je bil uspešno dodan! Ogled košarice.
Home / Blog / MYPODS SE POČUTI BOLJE IN SMO PRIPRABLJENI DOTAKNITI SE OBLAKOV, TO JE NAŠ CILJ

MYPODS SE POČUTI BOLJE IN SMO PRIPRABLJENI DOTAKNITI SE OBLAKOV, TO JE NAŠ CILJ

Preprosto rečeno, prišel je čas za zrelost!

Še vedno smo MyPods, samo veliko bolj kul. Zahvaljujoč vam, našim strankam, zdaj vidimo nove horizonte in iščemo boljše rešitve, da bi vaše življenje postalo izpolnjujoče. Tudi identiteto smo spremenili, vendar ostanite mirni, je za bolje.

Identiteto, s katero se lahko poistovetite Ob različnih idejah smo se končno odločili za logotip, ki odraža naše prepričanje v optimističen pogled na svet in način razmišljanja, s katerim lahko dosežete karkoli si želite. Ali gre za navado kajenja na verigi ali neodgovornost in nestrpnost, ki se več ne ujemata s vašim svetom? V vsakem primeru, pridite v naš svet. Saj smo ga oblikovali za vaše potrebe.

Vaping ni kajenje, vidimo razliko Svetlo, barvito in razigrano. Tako se počutimo, ko pogledamo našo novo sprejeto identiteto. Videli smo jo prvič in se vanjo vkrcali, videli smo pravi potencial in možnosti za našo naslednjo rast. Skupnost, v kateri smo odraščali, se eksponentno širi in vemo, da je vaping življenjski slog, ki ima svoj okus. Med vami so glasovi, ki zagovarjajo vaping kot pravo rešitev za opustitev kajenja. Slišimo vas in podpiramo vaše odločitve. Ponosno in pogumno, saj vidimo, da ste storili korak k boljšim odločitvam v življenju. Srečno pot, vaše potovanje se je začelo in pred vami so novi horizonti.

Smerovati više, biti boljši z MyPods e-shopom Gre za individualnost. Bodite drzni, bodite sodobni, bodite umirjeni ali radovedni. Vendar je najpomembneje, da ostanete dobre volje. Naslednja stopnja MyPods 2.0 je še naprej napredovati, vas postaviti v pravi miselni okvir in vam pomagati najti, kaj vašemu vsakodnevnemu življenju daje tisti poseben zasuk, da postane še bolj zanimivo, če si to želite. Kjer koli že ste, saj smo zdaj tu za vas vse. Preberite več o dostavi in ​​poiščite pravi vaporizer v naši vedno širši ponudbi izdelkov znamk Elfbar, HQD ali Zovoo. Čas je potekel, pridite in uživajte v vmesniku e-shop MyPods 2.0. Enostaven pregled, boljši opis izdelkov, takojšnje informacije o izdelkih na zalogi. Pripravljeni, da vas še bolj zadovoljimo kot prej, smo se dvignili in to se kaže.

 

#MyPods #VapeItEasy #Zovoo #HQD #ElfBar

Raziščite in poiščite tisto, ki vam najbolj ustreza! Izbirate lahko med široko paleto vznemirljivih okusov in najdete izdelek, ki ustreza vašemu okusu in slogu! Ponujamo samo 100-odstotno izvirne in vrhunske izdelke.

Od 700 PUFF do 8000 PUFF in več kot 200 izdelkov, med katerimi lahko izbirate!

Logo

Dobrodošli v Mypods Europe!

Za ogled te strani morate biti polnoletni.

Ne